Om Oss

utebilde.jpg

Eventyrøya familiebarnehage holder til i Th. Widdingsvei 9. Vi har plass til ti barn i alder 0-6år. Barnehagen har store fine lokaler med eget aterlier, vi har også en stor hage med forskjellige lekeapparater. Det er nært til både skog, turområder og ulike lekeplasser. Vi har to fantastiske ansatte i 100% stilling hvor en er barnehagelærer og en assistent. Eier er også barnehagelærer og har 15 års erfaring fra barnehagen.

Hovedmål for Eventyrøya familiebarnehage: ”Å gi barna trygge rammer i en hjemlig atmosfære, hvor hverdagen skal være oversiktlig og inspirere til lek, utvikling og samhold.”

De ansatte har et pedagogisk grunnsyn hvor omsorg, respekt og humor står sterkt. Vi ønsker å gi alle barn en trygg hverdag slik at de får selvtillit til å oppnå sine visjoner. Vi ser på selvtillit og god selvfølelse som svært viktige redskaper å ha med når man vokser opp i dagens samfunn. Vi ønsker å lære barna å se det positive i hverdagen.

Barnehagen er åpen fem dager i uken fra klokken 07.30-16.15. Vi har fire uker sommerstengt i juli hvor barn og ansatte avvikler sin ferie. I tillegg har vi stengt mellom jul og nyttår, og i tre dager i påsken.

Vi følger betalingssatser fastsatt av Tromsø kommune, i tillegg har vi matpenger fastsatt til 300 kr pr måned. Vi serverer to varme måltider i uken, hvor vi har fokus på et sunt og variert kosthold. Vi spiser fisk så ofte som mulig og minimum 3 ganger pr måned.

Om du vil ha mer informasjon om vår barnehage ta gjerne kontakt for å avtale et besøk!