utebilde.jpg

Eventyrøya familiebarnehage holder til i Th. Widdingsvei 9. Vi har plass til ti barn i alder 0-6 år. Barnehagen har store fine lokaler med eget aterlier, vi har også en stor hage med forskjellige lekeapparater. Det er nært til både skog, turområder og ulike lekeplasser. Vi har to fantastiske ansatte i 100% stilling hvor begge er barnehagelærere. Eier er også barnehagelærer og har over 15 års erfaring fra barnehage.

Hovedmål for Eventyrøya familiebarnehage: ”Å gi barna trygge rammer i en hjemlig atmosfære, hvor hverdagen skal være oversiktlig og inspirere til lek, utvikling og samhold.”

De ansatte har et pedagogisk grunnsyn hvor omsorg, respekt og humor står sterkt. Vi ønsker å gi alle barn en trygg hverdag slik at de får selvtillit til å oppnå sine visjoner. Vi ser på selvtillit og god selvfølelse som svært viktige redskaper å ha med når man vokser opp i dagens samfunn. Vi ønsker å lære barna å se det positive i hverdagen.

Barnehagen er åpen fem dager i uken fra klokken 07.30-16.15. Vi har fire uker sommerstengt i juli hvor barn og ansatte avvikler sin ferie. I tillegg har vi stengt mellom jul og nyttår, og i tre dager i påsken.

Vi følger betalingssatser fastsatt av Tromsø kommune, i tillegg har vi matpenger fastsatt til 300 kr pr måned. Vi serverer to varme måltider i uken, hvor vi har fokus på et sunt og variert kosthold. Vi spiser fisk så ofte som mulig og minimum 3 ganger pr måned.

Ønsker du plass i barnehagen?

Vi samarbeider vi med kommunen og andre privatebarnehager om opptaket. Hvis du har plass i en annen barnehage men ønsker å bytte er søknadsfristen 1.februar for å få behandlet søknaden på overflyttingsopptaket. For å søke barnehagplass er søknadsfristen 1.mars. Da tildeles plasser som har oppstart påfølgende august.

Ellers tar vi tar inn nye barn igjennom året når vi har ledig plass.
Man søker om plass og søker om bytte av barnehage elektronisk på www.tromso.kommune.no.

Om du vil ha mer informasjon om vår barnehage ta gjerne kontakt på e-post: eventyroyafbh@yahoo.no eller telefon: 410 18 515 for informasjon eller for å avtale et besøk!