Et godt sted å være, et godt sted å lære.

 

Vi lar barndommens egenverdier få fokus i vår visjon. Vi har kun en av den og den er en viktig del av livet som former oss som mennesker. Vi skal gi barna tid til å være barn, gi de rom til å vokse, undres, lære, men ikke minst samle gode minner.

Vår dag er et helt lite eventyr, når tiden får vinger og timene flyr. Sammen i lek, læring, undring og latter, samler vi barndommens gylne små skatter.

 

 
 

                     Om oss

Eventyrøya familiebarnehage holder til i Th. Widdingsvei 9. Vi har plass til ti barn i alder 0-6år. Barnehagen har store fine lokaler med eget aterlier, vi har også en stor hage med forskjellige lekeapparater. Det er nært til både skog, turområder og ulike lekeplasser. Vi har to fantastiske ansatte i 100% stilling hvor en er Barnehagelærer og en assistent. Eier er også Barnehagelærer og har 15 års erfaring fra barnehagen.

Hovedmål for Eventyrøya familiebarnehage: ”Å gi barna trygge rammer i en hjemlig atmosfære, hvor hverdagen skal være oversiktlig og inspirere til lek, utvikling og samhold.”

De ansatte har et pedagogisk grunnsyn hvor omsorg, respekt og humor står sterkt. Vi ønsker å gi alle barn en trygg hverdag slik at de får selvtillit til å oppnå sine visjoner. Vi ser på selvtillit og god selvfølelse som svært viktige redskaper å ha med når man vokser opp i dagens samfunn. Vi ønsker å lære barna å se det positive i hverdagen.

 

BILDER